Skip to main content
[vc_single_image image=”16067″ img_size=”800×650″ qode_css_animation=””]

Kerstverlichting

Als de koude winterdagen voor de deur staan, dan verlangen we stilletjes al naar de warme sfeer rond de kerstdagen. De verkoop van kerstverlichting lijkt ook steeds vroeger te beginnen. Er zijn grote kerstmarkten, waar diverse kramen staan met kerstversiering. Deze markten worden druk bezocht, maar ook de winkelstraten zijn dan al vol op in de sfeer met hun decoratie verlichting en andere attributen. U kunt zich mengen in deze drukte waar iedereen gestrest inkopen doet of u bestelt eenvoudig uw kerstverlichting bij Schuitemaker Maastricht. Wij hebben een breed assortiment aan kerstverlichting en andere kerstspullen.

Kerstverlichting

Tijdens de donkere dagen is kerstverlichting voor buiten en binnen een ware verlichting. Kerst is op zicht zelf al een lichtpuntje op het moment dat de dagen het kortst zijn, maar met kerstverlichting wordt dit donkere jaargetijde nog lichter. Kerst en verlichting zijn nauw met elkaar verbonden. Dat is al vele generaties het geval. Vroeger werden de kerstbomen met kaarsen verlicht. Met de komst van de elektriciteit, werd de kerstboom steeds meer door middel van kerstlampjes voorzien. Hetgeen bovendien veiliger was. Tegenwoordig zijn het steeds meer energiezuinige led lampen die de boom verlichten. Kerstverlichting uitgerust met led lampen heeft twee grote voordelen: ten eerste kunt u de kerstverlichting ’s nachts laten branden, zonder dat de energierekening hoog zal oplopen; ten tweede gaan de lampen aanzienlijk langer mee, waardoor u niet ieder jaar nieuwe kerstverlichting hoeft te kopen.

Voor het inkopen van kerstverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u meer dan 1000 kerstartikelen voor een sfeervolle kerst voor u of uw klanten. Kerstverlichting inkopen doet u dus bij schuitemakerbv.nl!

 

Decoratie verlichting voor buiten

Bij verlichting voor buiten kunt u bijvoorbeeld denken aan lichtslangen of een kerstster. Lichtslangen zijn uitermate geschikt om de contouren van daken, ramen, schuttingen en andere (meestal grote) voorwerpen aan te geven. Het is kerstverlichting bij uitstek die we voornamelijk kennen uit de Amerikaanse kerstfilms. Deze verlichting is er ook in de vorm van een lichtnet of lichtgordijn.

 

Kerstverlichting voor binnen

Voor binnenshuis is vrijwel elk type kerstverlichting geschikt. De belangrijkste decoratie verlichting voor binnen is natuurlijk de kerstboomverlichting. De naaldboom is in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een van de belangrijkste symbolen van het kerstfeest en het versieren van de boom speelt in veel woonkamers nog altijd een prominente rol. Het optuigen van de boom is voor veel gezinnen een belangrijke traditie, waarbij de kinderen maar al te graag de kerstboomverlichting in de boom willen hangen.

 

 

Wij leveren verschillende soorten Decoratie Verlichting:

[image_with_text image=”16071″]

Traditionele kerstverlichting

[/image_with_text]
[image_with_text image=”16089″]

Clusterverlichting

[/image_with_text]
[image_with_text image=”16090″]

Ijspegelverlichting

[/image_with_text]
[image_with_text image=”16092″]

Netverlichting

[/image_with_text]

Contacteer ons of kom langs in de zaak

Plan uw bezoek aan Schuitemaker Maastricht BV.

[vc_empty_space height=”35px”][vc_gmaps link=”#E-8_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”][vc_empty_space height=”50px”]Plan uw route

Of neem contact met ons op voor meer informatie of vragen die u heeft

[vc_empty_space height=”35px”]